Γιορτάζοντας τη φετινή λήξη του σχ. έτους 2015-16…

Με πλούσιο πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο, που περιελάμβανε χορούς, αθλήματα ατομικά και ομαδικά, έξυπνα και πρωτότυπα παιχνίδια αλλά και παρουσιάσεις προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, των Γ΄ και ΣΤ΄ τάξεων και αποχαιρετιστήριο για τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης πραγματοποιήθηκε  με εξαιρετική επιτυχία η λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2015-16, παρουσία και των γονιών!

Την εκδήλωση άνοιξε η Δ/ντρια κ. Λαφάρα Αναστασία κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς, ευχαρίστησε το Σύλλογο γονέων για τη συμπαράσταση και την άψογη συνεργασία και τους γονείς που βοήθησαν όταν παρέστη ανάγκη!

Υπεύθυνη τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση ήταν η εκπ/κός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Οικονόμου Μαριάνθη, με την βοήθεια φυσικά και συνδρομή όλων των εκπ/κών μας!

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της ΣΤ΄ τάξης περιελάμβανε πανό  και ενθύμια, χορηγία του Συλλόγου Γονέων και τραγούδι αφιερωμένο στο σχολείο.

Αξίζουν  συγχαρητήρια στην κ. Μαριάνθη Οικονόμου για την διοργάνωση και σε όλους και όλες που βοήθησαν!

Καλό καλοκαίρι και με υγεία, όρεξη και φρεσκάδα να είμαστε όλοι καλά ν΄ ανταμώσουμε το Σεπτέμβρη!

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...