Αρχείο κατηγορίας Θεατρικές Παραστάσεις

Χριστουγεννιάτικη παράσταση της Α΄ τάξης!

Τηνη Πέμπτη 22 του Δεκέμβρη 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης, με την βοήθεια της υπεύθυνης δασκάλας κ. Κατερίνας Τσαλιγοπούλου, παρουσίασαν μια πολύ όμορφη και χαριτωμένη θεατρική παράσταση, παρουσία των γονέων στην σχολική αίθουσα!

Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι Το ποντικάκι ζούσε με τον παππού του σε μια μικρή φωλιά και ονειρευόταν να αγγίξει ένα αστεράκι. Ένα βράδυ Χριστουγέννων αντικρίζει ένα υπέρλαμπρο αστέρι στην κορυφή ενός στολισμένου   χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο ποντικούλης ξεκινά με ανυπομονησία την αναρρίχηση στο δέντρο.  Μερικά από τα στολίδια προσπαθούν να του αλλάξουν τα σχέδια. Μα εκείνο δεν τα ακούει,  συνεχίζει να ανεβαίνει μέχρι που φτάνει στην κορυφή του δέντρου και πραγματοποιεί το όνειρο του.

Παιδιά και γονείς απόλαυσαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν την προσπάθειά τους!

Το δέντρο που έδινε… με την Β τάξη!

Την Πέμπτη 22 του Δεκέμβρη 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης, με την βοήθεια της υπεύθυνης δασκάλας, κυρίας Κατερίνας Ψυρίδου παρουσίασαν μια πολύ ενδιαφέρουσα και με πολλά μηνύματα θεατρική παράσταση, παρουσία των γονέων, στην σχολική αίθουσα, με θέμα «Το Δέντρο που έδινε»!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη παράσταση σε όλες και όλους!!

Ο Μολυβένιος Στρατιώτης…

Την Δευτέρα 28 του Δεκέμβρη 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συνοδεία των δασκάλων τους παρακολούθησαν την υπέροχη θεατρική παράσταση » Ο Μολυβένιος Στρατιώτης » .

Μαθητές/ριες και εκπαιδευτικοί απόλαυσαν την παράσταση, με όμορφο σκηνικό, ενδιαφέρουσες ερμηνείες και υπέροχα κοστούμια!

Παρακολούθηση μαύρου θεάτρου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας παρακολούθησαν σήμερα Τρίτη 11 του Δεκέμβρη 2018, την θεατρική παράσταση μαύρου θεάτρου με τίτλο » Ο Ηρακλής και οι άθλοι της ζωής μου» στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας και ώρες 9.00-11.00 π.μ.

Είναι το δεύτερο μαύρο θέατρο που παρακολουθεί το σχολείο και σίγουρα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα ως εμπειρία…

 

«Ο μικρός πρίγκιπας»

Τα παιδιά των Α2 , Β΄ και Ε΄ τάξεων παρακολούθησαν την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Ο μικρός πρίγκιπας» της θεατρικής ομάδας «ΕραςιΤέχνες» , την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας…

Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τα υψηλά νοήματα της παράστασης, χάρηκαν με τα κοστούμια και την σκηνοθεσία και το απόλαυσαν!