ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ


Στον παρόντα δικτυακό χώρο παρέχεται σε online μορφή το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα του λειτουργικού σας συστήματος και του φυλλομετρητή που διαθέτει ο Η/Υ σας.

Τα συγκεκριμένα λογισμικά έχουν «χτιστεί» σε τεχνολογία flash. Την 1η και μόνο φορά που θα χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, στις αλλαγές οθονών, θα πρέπει να «κατέβουν» τα αντίστοιχα .swf αρχεία και ίσως παρουσιαστεί μικρή καθυστέρηση.
Επειδή τα δημοφιλή περιβάλλοντα περιήγησης στον παγκόσμιο ιστό πληροφοριών (πχ Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge) έχουν σταματήσει ή πρόκειται να σταματήσουν άμεσα (εντός του 2020) την υποστήριξη σε flash, java κτλ, προτείνουμε την εγκατάσταση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Pale Moon το οποίο θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις παραπάνω τεχνολογίες, μαζί με την εγκατάσταση και ρύθμιση των προτεινόμενων εφαρμογών flash και java. Οι αντίστοιχες οδηγίες για Ubuntu Linux είναι διαθέσιμες στο http://ts.sch.gr/wiki/Linux/Εγκατάσταση_λογισμικού.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την τοπική εγκατάσταση των συγκεκριμένων λογισμικών, αυτά είναι διαθέσιμα:

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες online στους παρακάτω συνδέσμους: (πατάτε αριστερό κλικ στο ποντίκι πάνω στην λέξη και αφού εμφανιστεί από κάτω ο σύνδεσμος και γίνει χεράκι το ξαναπατάτε και ανοίγει)

Καλή διασκέδαση!!!

Δημοτικό

Άνοιγμα πανελ δημοσίευσης

  • Εγγραφο
  • Πλαίσιο

Κατάσταση & ορατότητα

Μόνιμος σύνδεσμος

Προεπισκόπησηhttp://6dim-naous.ima.sch.gr/?p=18002(ανοίγει σε μία νέα καρτέλα)

Κατηγορίες

Αναζήτηση κατηγοριώνΑνακοινώσειςΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣErasmus+ (2018 -2020)Playing with protonsΑ΄ τάξη… εξ αποστάσεωςΑγγλικά… εξ αποστάσεωςΑσφάλεια και διαδίκτυοΒ΄ τάξη… εξ αποστάσεωςΓ1 τάξη… εξ αποστάσεωςΓ2 τάξη… εξ αποστάσεωςΓαλλικά… εξ αποστάσεωςΓιορτές – ΔραστηριότητεςΓνωρίζοντας Έλληνες ποιητές…Γυμναστική-Φυσική ΑγωγήΓυμναστική… εξ αποστάσεωςΔ΄ τάξη… εξ αποστάσεωςΕ΄ τάξη… εξ αποστάσεωςΕιδική ΑγωγήΕικαστικά… εξ αποστάσεωςΕικονική ΠραγματικότηταΕκδρομέςΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥΕνδιαφέροντα επιστημονικά άρθραΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑΕνδοσχολική ΕπιμόρφωσηΕορτολόγιοΉξερες ότι…Θεατρικές ΠαραστάσειςΘέματα για εξάσκησηΜαθαίνω…Παίζοντας με τα πρωτόνιαΠαράλληλη στήριξη… εξ αποστάσεωςΠεριοδικά στο διαδίκτυοΠρογράμματαΣΤ΄ ΤΑΞΗ 2013- 14Στ΄ τάξη… εξ αποστάσεωςΣχ. Έτος 2014-15Σχ. Έτος 2015-16Σχολικό έτος 2011-12Σχολικό Έτος 2012-2013Σχολικό έτος 2013-14Σχολικό έτος 2016-17Σχολικό έτος 2018 -19Σχολικό έτος 2019-20Τμήμα Ένταξης… εξ αποστάσεωςΤο Βήμα των παιδιώνΤΠΕ… εξ αποστάσεωςΠροσθήκη κατηγορίας

Ετικέτες

Προσθήκη ετικέταςΔιαχωρίστε με κόμα

Χαρακτηριστική εικόνα

Καθορισμός χαρακτηριστικής εικόνας

Απόσπασμα

Συζήτηση

Να επιτρέπονται τα σχόλιαΝα επιτρέπονται Παραθέσεις & Παραπομπές