Αρχείο κατηγορίας Σχολικό έτος 2019-20

Εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου ενηλίκων

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 9.00 π.μ

θα διεξαχθούν στο σχολείο μας εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου ενηλίκων.

Η Διευθύντρια

Αναστασία Λαφαρα
 

Γνωριμία με τα παιδιά και τους γονείς της Α’ τάξης…

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου το απόγευμα η Διευθύντρια κ Αναστασία Λαφαρα και η κ. Τικου Άννα ως δασκάλα της Α τάξης υποδέχτηκαν με χαρά τα παιδιά της Α τάξης και τους γονείς τους , σε μια συνάντηση γνωριμίας, στο πλαίσιο υλοποίησης της τελευταίας φάσης του ευρωπαϊκού προγράμματος μετάβασης!

Μέσα σε κλίμα εξαιρετικά οικείο και φιλικό η Διευθύντρια καλωσόρισε παιδιά και γονείς, αναφερθηκε στις αλλαγές που βιώνει το παιδί και η οικογένεια με την φοίτηση του παιδιού στο δημοτικό σχολείο και τον ρόλο των γονέων και του σχολείου στην ομαλοποίηση αυτής της μετάβασης.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς η κ. Άννα Τικου ως δασκάλα που θα έχει την Α τάξη στο επόμενο σχολικό έτος, τους μίλησε για τα βιβλία και το πρόγραμμα του δημοτικού και όλοι μαζί με χαμόγελο μοιράστηκαν τις αγωνίες και τους φόβους για τις δυσκολίες της μετάβασης!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και χαρούμενο και με την συνοδεία καφέ, χυμού και γλυκισμάτων που όλοι δοκίμασαν σφράγισαν μια υπέροχη και αυθεντική συνεργασία εκπ/κων, γονιών και μαθητών!!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή της η νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου Νάουσας κ. Μαρία Δημητριάδου!

Αποχαιρετώντας την ΣΤ’ τάξη σε καιρό Covid-19…

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 7.30 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δασκάλων αποχαιρέτησε τους μαθητές και τις μαθήτριες της έκτης τάξης, παρουσία γονέων στην αυλή του σχολείου!

Ο αποχαιρετισμός είχε ένα ιδιαίτερο άρωμα συγκίνησης στις ιδιαίτερες συνθήκες τη; Πανδημίας που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο!

Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, συναντήθηκαν με σκοπό να κλείσουν τον κύκλο μτηςωεξάχρονης φοίτησης στο πρώτο μεγάλο σχολείο της ζωής τους, στο Δημοτικό.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης τα παιδιά χόρεψαν σε ρυθμούς και στίχους δικούς τους, πήραν τα αναμνηστικά τους δώρα, που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων, κεραστηκαν και έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν σε έξι χρόνια και πάλι όλοι μαζί! Η Διευθύντρια κ. Λαφαρα Αναστασία, η πρόεδρος του Συλλόγου Ή πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Φραγκοτσινου Ευαγγελία και ο δάσκαλος της ΣΤ τάξης αποχαιρέτησαν τα παιδιά και έδωσαν ευχές για τα επόμενα βήματα τους στο Γυμνάσιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι δάσκαλοι που είχαν τα παιδιά από της Α Δημοτικού μέχρι την ΣτΤ , η κ. Ολυμπία Λιόλιου,( Α -Β ), η. κ. Ελένη Τσαντζου (Γ-Δ) ο κ. Χρήστος Αργυρίου(Ε) και ο κ. Μήτρογλου Βασίλης (ΣΤ).

Πριν την τελευταία απογευματινή εκδήλωση αποχαιρετισμού τη; Τετάρτης, τα παιδιά της Α. Τάξης προς μεγάλη μας έκπληξη αποχαιρέτησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης με ένα υπέροχο τραγούδι χορεύοντας….

Συνδέομαι με ασφάλεια

Τα παιδιά της Ε τάξης με την βοήθεια της Διευθύντριας κ. Αναστασίας Λαφαρα, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό ΤΠΕ κ. Παπαζήση Δημήτρη, είδαν βίντεο σχετικά με τα θετικά και αρνητικά του διαδικτύου, συζήτησαν και κατασκεύασαν τα δικά του συνθήματα:

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

Πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι κάνε κλικ κάτω αριστερά στο κουμπί:


Συγχαρητήρια στα παιδιά της ΣΤ τάξης!

Είναι πολύ σημαντικό για  μας  τις /τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 6ου Δ.Σ. Νάουσας, να ανακαλύπτουμε το μεγαλείο της πράξης των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄  τάξης του σχολείου μας, να διαθέσουν το ποσό των 140 ευρώ του ταμείου τους στον αγαπημένο μας Γιώργο, που αγωνίζεται να βγει νικητής στις δυσκολίες της ζωής!

Αγαπημένα μας παιδιά της ΣΤ΄ τάξης σας αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια!!

Η πράξη αυτή αποκτά ιδιαίτερα υψηλό νόημα, που μας συγκινεί ως δασκάλους και γονείς, καθώς τα παιδιά ήταν αρχικά αντίθετα στην δημοσιοποίηση της, που γίνεται από εμάς, καθώς πιστεύουμε ότι οφείλουμε να αναδεικνύουμε και να επαινούμε τέτοιες κινήσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!

65TETR | Altakarta
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Οι ευχές  όλων μας, μικρών και μεγάλων είναι να εξελιχθούν όλα ομαλά και με επιτυχία, αγαπημένε μας Γιώργο!   

Ευχές για όλες τις περιστάσεις!(γιατί δε θέλει κόπο...) - Περίεργα ...

Εγγραφές στην Α΄ τάξη για το σχολικό έτος 2020-21

Με βάση την εγκύκλιο του Υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.6/55081/Δ1/13-05-2020) οι εγγραφές των μαθητών /ριών στην Α΄ τάξη των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α ? Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.

Ειδικότερα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, θα εγγραφούν οι μαθητές/ριες που έχουν ως διεύθυνση κύριας κατοικίας της οικογένειας στα γεωγραφικά όρια που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας!

Διαδικασία εγγραφής:

Οι εγγραφές των μαθητών θα γίνονται καθημερινά από τις 10-12 π.μ. μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα (Τηλ. 2332028009 και 6986701065), προκειμένου να κανονιστεί ραντεβού με τον κάθε γονιό χωριστά, για να αποφευχθεί συνωστισμός (λήψη μέτρων λόγω κορονοϊού) και να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς προβλήματα.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσει ο γονιός είναι:

 1. Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπίου ( δίνεται από το νηπιαγωγείο )
 2. Υπεύθυνη δήλωση στοιχείων του μαθητή (δίνεται από το σχολείο για συμπλήρωση από τον γονέα, ονοματεπώνυμο παιδιού, ημερομηνία γέννησης, πιθανή γνωμάτευση από ΚΕΔΔΥ, τηλέφωνα επικοινωνίας και E-MAILS)
 3. Πιστοποιητικό γέννησης ( θα το αναζητήσει το σχολείο )
 4. Βιβλιάριο εμβολίων (το μπλε, που θα πρέπει να φέρετε)
 5. Ατομικό Δελτίο Υγείας  ( θα σας δοθεί κατά την εγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο, για να πάτε αφού συνεννοηθείτε τηλεφωνικά σε παιδίατρο του ΕΣΥ , ΙΚΑ-ΠΕΔΥ, όταν αυτό γίνει εφικτό-λίγο αργότερα: τηλ. για ραντεβού: 2332059247 και 2332059248, τηλ. ΙΚΑ -ΠΕΔΥ 2332028680 )
 6. Αποδεικτικό Διεύθυνσης κατοικίας ( συνήθως φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η. με δικαιούχο το γονιό )

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Λαφάρα Αναστασία

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ 6ου Δ.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ

Με βάση την Πράξη 5 (02-06-2015) με θέμα «Ανακατανομή οδών ανά τομέα Σχολείων  6ου και 10ου Δ.Σ.» οι οδοί που γεωγραφικά ανήκουν στην περιφέρεια του 6ου Δ.Σ. Νάουσας είναι οι ακόλουθοι:

 1. Οδός Αριστοτέλους και Πάροδοι
 2. Οδός Σπ. Λαναρά αρ. 1, 3, 5 και 7
 3. Οδός Σεφέρη (οι ζυγοί αριθμοί)
 4. Οδός Γ. Μπάτζιου (οι ζυγοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 36 και οι μονοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 33)
 5. Οδός Αχιλλέως (οι ζυγοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 18 και οι μονοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 19)
 6. Οδός Βάρναλη (οι ζυγοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 30 και οι μονοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 9)
 7. Οδός Καζαντζάκη (οι ζυγοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 22 και οι μονοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 25)
 8. Οδός Μαζαράκη (οι ζυγοί αριθμοί από το 12 μέχρι τέλους, οι μονοί από το 9 μέχρι τέλους) και οι Πάροδοι
 9. Οδός Χαϊδευτού (οι ζυγοί αριθμοί από την αρχή μέχρι τον αρ. 28 και οι μονοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 13)
 10. Οδός Εθν. Αντίστασης (οι ζυγοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 38 και οι μονοί αριθμοί από την αρχή μέχρι το 39)
 11. Οδός Ιωάννη Σιμανίκα (οι ζυγοί αριθμοί από 30 έως τέλους και οι μονοί από 27 έως τέλους)
 12. Οδός Μαρκοβίτη και Πάροδοι, οδός Αγίας Τριάδας
 13. Οδός Αριστείδη Κοκκίνου και Πάροδοι, οδός Καρατάσου
 14. Οδός Ν. Αναδολή και Πάροδοι, Πλατεία Ειρήνης
 15. Οδός Περδικάρη από 14 μέχρι τέλος και Πάροδοι
 16. Οδός Στουμπάνων και Πάροδοι Α, Β, Γ
 17. Οδός Καραδήμου και οδός Φετλή
 18. Οδός Σκοτίνας και οδός Καρ. Βιγκάτο
 19. Οδός Υπάτρου Δημητρίου και οδός Γ. Ρίτσου
 20. Οδός Χαρούση και οδός Λεφούση
 21. Οδός Αγίου Θεολόγου, οδός Διχαλευρίου, οδός Σκοτίνας και Πανόραμα