Αρχείο κατηγορίας ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ

Πληροφορίες για τις παραστάσεις Εθνικού Θεάτρου

Μια εξαιρετική ευκαιρία έχουμε όλοι μας μικροί και μεγάλοι, τώρα που μένουμε στο σπίτι για να προστατευτούμε από τον Κοροναϊό να πάρουμε πληροφορίες και να διαβάσουμε υπέροχα έργα- παραστάσεις από το Εθνικό Θέατρο, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Στη συνέχεια επιλέγετε με βάση είτε

Χρονολογική Πλοήγηση, Αλφαβητική Πλοήγηση ή Αναζήτηση

http://www.nt-archive.gr/

Καλή διασκέδαση!!!!

ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!

Στον παρόντα δικτυακό χώρο παρέχεται σε online μορφή το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα του λειτουργικού σας συστήματος και του φυλλομετρητή που διαθέτει ο Η/Υ σας.

Τα συγκεκριμένα λογισμικά έχουν «χτιστεί» σε τεχνολογία flash. Την 1η και μόνο φορά που θα χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, στις αλλαγές οθονών, θα πρέπει να «κατέβουν» τα αντίστοιχα .swf αρχεία και ίσως παρουσιαστεί μικρή καθυστέρηση.
Επειδή τα δημοφιλή περιβάλλοντα περιήγησης στον παγκόσμιο ιστό πληροφοριών (πχ Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge) έχουν σταματήσει ή πρόκειται να σταματήσουν άμεσα (εντός του 2020) την υποστήριξη σε flash, java κτλ, προτείνουμε την εγκατάσταση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Pale Moon το οποίο θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις παραπάνω τεχνολογίες, μαζί με την εγκατάσταση και ρύθμιση των προτεινόμενων εφαρμογών flash και java. Οι αντίστοιχες οδηγίες για Ubuntu Linux είναι διαθέσιμες στο http://ts.sch.gr/wiki/Linux/Εγκατάσταση_λογισμικού.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την τοπική εγκατάσταση των συγκεκριμένων λογισμικών, αυτά είναι διαθέσιμα:

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες online στους παρακάτω συνδέσμους: (πατάτε αριστερό κλικ στο ποντίκι πάνω στην λέξη και αφού εμφανιστεί από κάτω ο σύνδεσμος και γίνει χεράκι το ξαναπατάτε και ανοίγει)

Καλή διασκέδαση!!!

Δημοτικό