Α΄ τάξη: Παρουσίαση προγράμματος

Την  Κυριακή 12 του Ιούνη 2016 και ώρα 4.00 το απόγευμα, η αίθουσα της Α΄ τάξης του σχολείου μας πλημμύρισε ευχάριστες φωνές και γλυκές παιδικές παρουσίες! Ήταν τα παιδιά της Α΄ τάξης που ετοιμάζονται όχι μόνο  ενδυματολογικά αλλά και σκηνοθετικά για να παρουσιάσουν το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα τη διατροφή!

Το πλούσιο πρόγραμμα διάρκειας 90 και πλέον λεπτών, περιελάμβανε πληροφορίες για τη διατροφή για παιδιά και μεγάλους, με πλούσιο εποπτικό υλικό παρουσίασης και ένα θεατρικό «Γάμο του πρίγκιπα Λεμόνι και της Κρεμμύδως», με πολλή τραγούδι, χορό, μυστήριο τσαχπινιά και νάζι!

Στο τέλος η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση και υγιεινό μπουφέ για τους νεόνυμφους, που περιελάμβανε φρουτοσαλάτες, ζελέ και γιαουρτομεζέδες, προσφορά των γονέων, που τους ευχαριστούμε πολύ!

Συγχαρητήρια πολλά στην δασκάλα της τάξης κ. Κατερίνα Ψυρίδου και στα παιδιά μας, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αποδείχτηκαν μεγάλοι σε ταλέντο και υποκριτική τέχνη!!

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...