Β΄ τάξη: Παρουσίαση προγράμματος

Την Κυριακή 12 του Ιούνη 2016, τα παιδιά της Β΄ τάξης του σχολείου μας με τη βοήθεια και συνεργασία της δασκάλας τους κ. Λιόλιου Ολυμπίας παρουσίασαν στους γονείς και τα άλλα παιδιά το πολιτιστικό πρόγραμμα που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια όλης της φετινής χρονιάς, στην αίθουσα της τάξης τους. Το θέμα που προσέγγισαν ήταν οι Έλληνες ποιητές, το έργο και η ζωή τους:

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στολισμένη με ζωγραφιές, κεράκια και τη θετική ενέργεια των παιδιών, μας τραγούδησαν γνωστά- μελοποιημένα και μη -τραγούδια του Ελύτη, του Ρίτσου, του Σολωμού κ.ά.

Μας έπαιξαν φλάουτο, μας εξήγησαν για την έμπνευση και την απαγγελία και το ρόλο που παίζουν στην κατανόηση του ποιήματος με αμεσότητα μας κατέδειξαν ότι έμαθαν για την αξία της ποίησης και της λογοτεχνίας στην καλλιέργεια και εξανθρώπιση του ατόμου!

Στο τέλος ακολούθησε και κέρασμα, προσφορά των γονέων τους οποίους ευχαριστούμε πολύ!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...