Τελετή λήξης σχ. έτους 2014-15

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις λήξης του σχ. έτους 2014-15, στην αυλή του σχολείου, σε συνεργασία με το 10ο Δ.Σ. Νάουσας. Υπεύθυνες των εκδηλώσεων  ήταν οι εκπ/κοί Φυσικής Αγωγής,  κ.κ. Οικονόμου Μαριάνθη και Τόσιου Δέσποινα, που ακούραστες και με μεγάλο κέφι συντόνιζαν τα ομαδικά παιχνίδια, τα χορευτικά σχήματα, τα θεατρικά αλλά και τα τραγούδια των παιδιών.

Βοηθοί και συνεργάτες σε όλη αυτή την πορεία στάθηκαν εκτός από τις /τους εκπ/κούς των τάξεων, και οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄  τάξης του σχολείου μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Α΄ βοήθειες» που υλοποιούσαν με υπεύθυνη εκπ/κό την κ. Οικονόμου Μαριάνθη-φορώντας στο μπράτσο ως διακριτικό της αποστολής τους τον κόκκινο σταυρό (σύμβολο του ΕΕΣ).

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την απονομή βραβείων στις τάξεις που σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς τήρησαν και σεβάστηκαν τους κανόνες λειτουργίας των σχολείων, που αποδόθηκαν στις δύο Α΄ τάξεις, με υπεύθυνες εκπ/κούς τις κ.κ. Λιόλιου Ολυμπία (6ο Δ.Σ. ) και Βαρθολομαίου Κατερίνα (10ο Δ.Σ.). Οι δύο Δ/ντές τέλος αποχαιρέτησαν τα παιδιά και ευχήθηκαν σε όλους ένα όμορφο, δροσερό και δημιουργικό καλοκαίρι!

 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...