Η ΣΤ΄ ΤΑΞΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Είμαστε μικροί και μη ειδικοί. Γι΄αυτό και αυτά που παρουσιάζει η ταινία μας είναι όσα λένε οι μεγάλοι, οι ειδικοί, οι ερευνητές, οι γιατροί!
Κανένα κείμενο της ταινίας δεν είναι δικό μας. Καμιά έρευνα δεν εκπονήσαμε εμείς. Κανένα ενσωματωμένο απόσπασμα ταινίας δεν είναι δικό μας. Σε κάποιες από αυτές απλά βάλαμε υπότιτλους ή προσθέσαμε κείμενο επειδή ήταν δημιουργίες άλλων χωρών.
Τελικά τι κάναμε εμείς σ΄αυτήν την ταινία;
ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ σε ό,τι μάθαμε, σε ό,τι μας σόκαρε, σε ό,τι δεν θα θέλαμε ποτέ να ξεχάσουμε! Και κάναμε πιο «προσωπική» υπόθεση το περιεχόμενο της ταινίας για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν και καπνίζουν.
Τη μικρή ταινία μας, θα την αποθηκεύσουμε σε κάθε υπολογιστή στο σπίτι μας και θα την προβάλλουμε ξανά και ξανά και στους εαυτούς μας και σε όσους αγαπούμε.
Δεν έχουμε την αυταπάτη ότι θα πείσουμε κάποιους να κόψουν το κάπνισμα! Μας φτάνει μόνο να σκεφτούν όσα δουν κι όσα ακούσουν.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...