Η βιβλιοθήκη μας σε δράση…

Ο χώρος της βιβλιοθήκης μας προετοιμάστηκε με μεράκι και γούστο και εν αναμονή τοποθέτησης των βιβλιοθηκών, ξεκίνησε τη λειτουργία της, με υπεύθυνο εκπ/κό τον κ. Μήτογλου Βασίλειο, ο οποίος αφού επέλεξε κατέγραψε σειρά βιβλίων, που είναι πλέον έτοιμα προς δανεισμό!

Με την φροντίδα του κ. Βασίλη, οι μαθητές/ριες όλων των τάξεων απέκτησαν κάρτες δανεισμού βιβλίων από την σχολική μας βιβλιοθήκη και φυσικά κάθε Πέμπτη προσέρχονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και χαρά … για να πάρουν βιβλία !

Στ αμέσως χρονικό διάστημα ο Σύλλογος Διδασκόντων, με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Διευθύντριας κ. Λαφάρα Αναστασίας θα προβεί σε παραγγελία βιβλίων με σκοπό τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης, με ενδιαφέροντα καινούρια βιβλία, καλλιεργώντας έτσι την αγάπη των παιδιών για το καλό βιβλίο!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...