#ERASMOUS +(2018-1-EL01-KA101-047178): #RECEPTION: Μιλώντας για τα δικαιώματα των παιδιών…παρέα με τα Νήπια

Στο πλαίσιο της μετάβασης εμπλουτίζοντας τις δράσεις και προσεγγίσεις μας που αφορούν στην ομαλή μετάβαση των νηπίων στο Δημοτικό, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 τιμώντας την παγκόσμια ημέρα Διακήρυξης των Δικαιωμάτων των Παιδιών, υποδεχτήκαμε με χαρά τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Νάουσας, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς κ.κ. Νικολάου Τζένη και Τασιώνα Χρύσα.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου επισκέφτηκαν τις Α΄και Β΄ τάξεις του σχολείου μας όπου συζήτησαν με τα παιδιά του Δημοτικού για τα δικαιώματα των παιδιών, φέροντας αφίσες που εμπλούτισαν με κείμενα που γράφτηκαν με τη βοήθεια όλων!

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Τμήμα Ένταξης και συζήτησαν με τον κ. Κολοβό και την Διευθύντρια κ. Λαφάρα σχετικά με τους τρόπους που το σχολείο μας βοηθά τα παιδιά που δυσκολεύονται να διαβάσουν και πώς τελικά με τη βοήθεια του κ. Κολοβού και όλων των δασκάλων θα τις ξεπεράσουν πολύ γρήγορα!

Ήταν πραγματικά μια πολύ ζεστή και δημιουργική μέρα για όλους μας!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...