Αρχείο ημέρας 22 Φεβρουαρίου 2024

Η φροντίδα των κηπευτικών συνεχίζεται…

Με τον ήλιο βοηθό, τα παιδιά κάθε δύο-τρεις μέρες φροντίζουν τα φυτά του θερμοκηπίου: ανοίγουν καθημερινά το πορτάκι να μπει αέρας, ποτίζουν και σκαλίζουν τα φυτά και φυσικά τα καμαρώνουν που μεγαλώνουν. Έφτασε 22 Φλεβάρη 2024 και η εκτίμησή μαα είναι ότι σε 10 μέρες θα φαμε τις πρώτες σαλάτες μας!

Μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι και ρόκα! Η χαρά μας μεγάλη!

Γίνε νονός της αποκριάς: Πήραμε τον έπαινο!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Δήμου Νάουσας » Γίνε νονός της Αποκριάς «! Συγχαρητήρια για τον Έπαινο, στην δική μας Κέλλυ Τρεμπελή, μαθήτρια της ΣΤ τάξης του 6ου ΔΣ Νάουσας!

«Μπράβο Κέλλυ! Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου», ευχηθήκαμε όλοι μαζί στην σχολική μας αυλή, την Πέμπτη 22 του Φλεβάρη 2024, μόλις πληροφορηθήκαμε τα ευχάριστα νέα, με την Διευθύντρια να καλεί την Κέλλυ για να την χειροκροτήσει όλο το σχολείο!  
Πιο αναλυτικά, επελέγησαν από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Νάουσας τα βραβεία και οι έπαινοι των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Γίνε νονός της Αποκριάς 2024».

Συγκεκριμένα, τα βραβεία και οι έπαινοι «Δημήτρης Σκούπερ», τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί στη μνήμη του λαϊκού ζωγράφου της Νάουσας απονέμονται ως εξής:1ο Βραβείο: Βασίλης Τσαρνούχας, μαθητής Στ’ Τάξης 4ου Δημοτικού Σχολείου ΝάουσαςΈπαινοι:- Ιοκάστη Καλδάρα, μαθήτρια Στ’ Τάξης 8ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Ελισάβετ Χατζηκώστα, μαθήτρια Στ’ τάξης 7ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Κέλλυ Τρεμπελή, μαθήτρια Στ’ τάξης 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Βασίλης Καϊμακάμης, μαθητής Στ’ τάξης 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Υρώ Βογιατζή, μαθήτρια Α’ τάξης 2ου Γυμνασίου Νάουσας.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στην εναρκτήρια εκδήλωση της Αποκριάς την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024 στην Πλατεία Καρατάσου και ώρα 19:30.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!

Διατροφική αγωγή

Την Τρίτη 20 του Φλεβάρη 2024 πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση στους/στις μαθητές/ριες και εκπ/κούς των Α, Β και Γ τάξεων του σχολείου μας με θέμα την διατροφή και την υγεία.

Την επιμόρφωση διάρκειας τριών (3 ) διδακτικών ωρών ανέλαβε να υλοποιήσει ο κ. Θεοφάνης Κουτρουλιάς, διατροφολόγος του Νοσοκομείου Νάουσας.

Τα παιδιά και οι εκπ/κοί έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στις πληροφορίες για την υγιεινή διατροφή και το πώς αυτή επηρεάζει την υγεία του ατόμου, με ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική ηλικία.