Γίνε νονός της αποκριάς: Πήραμε τον έπαινο!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Δήμου Νάουσας » Γίνε νονός της Αποκριάς «! Συγχαρητήρια για τον Έπαινο, στην δική μας Κέλλυ Τρεμπελή, μαθήτρια της ΣΤ τάξης του 6ου ΔΣ Νάουσας!

«Μπράβο Κέλλυ! Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου», ευχηθήκαμε όλοι μαζί στην σχολική μας αυλή, την Πέμπτη 22 του Φλεβάρη 2024, μόλις πληροφορηθήκαμε τα ευχάριστα νέα, με την Διευθύντρια να καλεί την Κέλλυ για να την χειροκροτήσει όλο το σχολείο!  
Πιο αναλυτικά, επελέγησαν από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Νάουσας τα βραβεία και οι έπαινοι των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Γίνε νονός της Αποκριάς 2024».

Συγκεκριμένα, τα βραβεία και οι έπαινοι «Δημήτρης Σκούπερ», τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί στη μνήμη του λαϊκού ζωγράφου της Νάουσας απονέμονται ως εξής:1ο Βραβείο: Βασίλης Τσαρνούχας, μαθητής Στ’ Τάξης 4ου Δημοτικού Σχολείου ΝάουσαςΈπαινοι:- Ιοκάστη Καλδάρα, μαθήτρια Στ’ Τάξης 8ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Ελισάβετ Χατζηκώστα, μαθήτρια Στ’ τάξης 7ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Κέλλυ Τρεμπελή, μαθήτρια Στ’ τάξης 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Βασίλης Καϊμακάμης, μαθητής Στ’ τάξης 9ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας- Υρώ Βογιατζή, μαθήτρια Α’ τάξης 2ου Γυμνασίου Νάουσας.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στην εναρκτήρια εκδήλωση της Αποκριάς την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024 στην Πλατεία Καρατάσου και ώρα 19:30.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!