Αποχαιρετώντας την ΣΤ’ τάξη σε καιρό Covid-19…

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 στις 7.30 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δασκάλων αποχαιρέτησε τους μαθητές και τις μαθήτριες της έκτης τάξης, παρουσία γονέων στην αυλή του σχολείου!

Ο αποχαιρετισμός είχε ένα ιδιαίτερο άρωμα συγκίνησης στις ιδιαίτερες συνθήκες τη; Πανδημίας που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο!

Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, συναντήθηκαν με σκοπό να κλείσουν τον κύκλο μτηςωεξάχρονης φοίτησης στο πρώτο μεγάλο σχολείο της ζωής τους, στο Δημοτικό.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης τα παιδιά χόρεψαν σε ρυθμούς και στίχους δικούς τους, πήραν τα αναμνηστικά τους δώρα, που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων, κεραστηκαν και έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν σε έξι χρόνια και πάλι όλοι μαζί! Η Διευθύντρια κ. Λαφαρα Αναστασία, η πρόεδρος του Συλλόγου Ή πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Φραγκοτσινου Ευαγγελία και ο δάσκαλος της ΣΤ τάξης αποχαιρέτησαν τα παιδιά και έδωσαν ευχές για τα επόμενα βήματα τους στο Γυμνάσιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι δάσκαλοι που είχαν τα παιδιά από της Α Δημοτικού μέχρι την ΣτΤ , η κ. Ολυμπία Λιόλιου,( Α -Β ), η. κ. Ελένη Τσαντζου (Γ-Δ) ο κ. Χρήστος Αργυρίου(Ε) και ο κ. Μήτρογλου Βασίλης (ΣΤ).

Πριν την τελευταία απογευματινή εκδήλωση αποχαιρετισμού τη; Τετάρτης, τα παιδιά της Α. Τάξης προς μεγάλη μας έκπληξη αποχαιρέτησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης με ένα υπέροχο τραγούδι χορεύοντας….

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...