Γνωριμία με τα παιδιά και τους γονείς της Α’ τάξης…

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου το απόγευμα η Διευθύντρια κ Αναστασία Λαφαρα και η κ. Τικου Άννα ως δασκάλα της Α τάξης υποδέχτηκαν με χαρά τα παιδιά της Α τάξης και τους γονείς τους , σε μια συνάντηση γνωριμίας, στο πλαίσιο υλοποίησης της τελευταίας φάσης του ευρωπαϊκού προγράμματος μετάβασης!

Μέσα σε κλίμα εξαιρετικά οικείο και φιλικό η Διευθύντρια καλωσόρισε παιδιά και γονείς, αναφερθηκε στις αλλαγές που βιώνει το παιδί και η οικογένεια με την φοίτηση του παιδιού στο δημοτικό σχολείο και τον ρόλο των γονέων και του σχολείου στην ομαλοποίηση αυτής της μετάβασης.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς η κ. Άννα Τικου ως δασκάλα που θα έχει την Α τάξη στο επόμενο σχολικό έτος, τους μίλησε για τα βιβλία και το πρόγραμμα του δημοτικού και όλοι μαζί με χαμόγελο μοιράστηκαν τις αγωνίες και τους φόβους για τις δυσκολίες της μετάβασης!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και χαρούμενο και με την συνοδεία καφέ, χυμού και γλυκισμάτων που όλοι δοκίμασαν σφράγισαν μια υπέροχη και αυθεντική συνεργασία εκπ/κων, γονιών και μαθητών!!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή της η νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου Νάουσας κ. Μαρία Δημητριάδου!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...