Την  Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.30π.μ., τα παιδιά της  Δ΄ τάξη του 6ου Δ.Σ. Νάουσας, συνοδεία της δασκάλας τους κ. Όλγας Χριστίδου,  επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη της Ευξείνου Λέσχης, για να παρακολουθήσουν  την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου ΄΄Το ημερολόγιο της Δώρας΄΄, από τη συγγραφέα κ. Κική Δημητριάδου , στα πλαίσια των παρουσιάσεων βιβλίων που διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο του βιβλίου από τη συγγραφέα και τα παιδιά του 7ου Δ.Σ Νάουσας που βοήθησαν στην παρουσίαση,  εξέφρασαν τις απορίες τους στην κ. Δημητριάδου και τους ευχαρίστησαν όλους   για την όμορφη  εκδήλωση.

Κατόπιν, επισκέφθηκαν το Ταχυδρομείο της Νάουσας, όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τον ταχυδρόμο κ. Λάζαρο Ανθόπουλο  (που τυχαίνει  να είναι και γονέας παιδιών της τάξης), και τους ενημέρωσε για  τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομείου . Στο τέλος ταχυδρόμησαν τα  γράμματά τους….

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...