Ενδοσχολική επιμόρφωση

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρες 17.00-21.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο βιωματικό σεμινάριο-εργαστήριο με θέμα » Ίχνος-Γράμμα-Γραφή ως εικαστική επικοινωνία», με εισηγητή τον εικαστικό κ. Μπλιάτκα Νικόλαο. Το εργαστήριο που έγινε τσα πλαίσια ενδοσχολικής επιμόρφωσης παρακολούθησαν όλοι οι εκπ/κοί του 6ου ολοήμερου Δ.Σ. Νάουσας αλλά και εκπ/κοί του συστεγαζόμενου 10ου Δ.Σ.  και έγινε με μεγάλη επιτυχία καθώς το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το τέλος.

Ο κ. Μπλιάτκας αρχικά παρουσίασε μέσω power-point ένα project που αφορούσε τη γραφή ως σύμβολο και ως κώδικα επικοινωνίας μέσα από την ιστορική του πορεία και στη συνέχεια το β΄ μέρος  είχε καθαρά πρακτικό περιεχόμενο: εικαστικές προτάσεις με διαθεματική προσέγγιση για όλες τις τάξεις του Δημοτικού….

Τα αποτελέσματα-παραγόμενα έργα ήταν πραγματικά αξιόλογα!!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...