Γιορτή λήξης… μετ’ εμποδίων…

Την Πέμπτη 13 του Ιούνη 2024 έγινε η γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς!

Μια χρονιά που κύλισε όμορφα, χωρίς απρόοπτα, με πολλές δράσεις, επιμορφώσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, διασκέδαση, χορό, συγκίνηση και τραγούδι!

Μια γεύση από όλα αυτά ετοιμάσαμε να δείξουμε στους γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, αδελφούς και αδελφές που είχαμε τη χαρά και τιμή να υποδεχτούμε στη σχολική μας αυλή, νωρίς το πρωί, ώστε να αποφύγουμε την ζέστη!

Ξεκινήσαμε με αγώνες χάντμπολ, βόλεϋ και ρυθμικής γυμναστικής, με την επιμέλεια και φροντίδα του γυμναστή μας κ. Χρήστου Δεληχρήστου και πρωταγωνιστές τα παιδιά όλων σχεδόν των τάξεων!

Κι ενώ φοβόμασταν τον καύσωνα, ήρθαμε ξαφνικά αντιμέτωποι με βροχή και ριπές αέρα, χωρίς τα φαινόμενα αυτά να έχουν προβλεφθεί από την πρόγνωση του καιρού! Οι εκφωνητές μας, μαθητές της ΣΤ τάξης Αθηνά Νίκου και Μπαμπάτσης Γεώργιος, προστατευμένοι κάτω από την ομπρέλα που προορίζονταν για τον ήλιο, αλλά τελικά χρησίμευσε γαι την βροχή, αναγκάστηκαν πολλές φορές να διακόψουν την παρουσίαση, λόγω του καιρού!1

Ευτυχώς προλάβαμε να δούμε ορισμένα από τα χορευτικά τραγούδια που ετοίμασε η εκπ/κός Αγγλικών κ. Γιούρου Καλλιόπη και λόγω επικινίνδυνων καιρικών φαινομένων που ξαφνικά προέκυψαν, η Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, εκπ/κούς και μαθητές/ριες και ευχήθηκε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι αναγκάστηκε να διακόψει τη γιορτή που με τόσο κόπο, χαρά και αγάπη όλοι/ες μας είχαμε προετοιμάσει!!

Μια μικρή γεύση από αυτά που προλάβαμε να δείξουμε μπορείτε να δείτε παρακάτω: