Τελετή αποφοίτησης 2023- 24

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της έκτης τάξης μας στην αυλή του 6ου Δ.Σ. Νάουσας : Συγκίνηση, προσμονή, ευχές και όμορφες στιγμές παρέα με τους γονείς, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων που επιμελήθηκε τα αναμνηστικά δώρα και τα » Πρωτάκια » μας, που τραγούδησαν μελωδικά το βαλς του αποχαιρετισμού, στους ανάδοχους γονείς τους, τα » Έκτάκια» μας!! Η τελετή έκλεισε με μια ακόμη έκπληξη από τα παιδιά της έκτης αυτή τη φορά  προς τις μανούλες: Ένας πίνακας γεμάτος  πορτραίτα που ζωγράφισαν με επιμέλεια και αγάπη τα παιδιά καλώντας τις μανούλες να επιλέξουν  η καθεμία το δικό της!!

Τα παιδιά και τους γονείς καλωσόρισαν και ευχήθηκαν για το κανούριο μεγάλο βήμα στο Γυμνάσιο η Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας κ. Δάμτσιος Γεώργιος!

Μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα, πλούσιες ευχές έδωσαν και οι εκπ/κοί που είχαν τα παιδιά αυτά από την Α μέχρι την Στ τάξη κ.κ. Λιόλιου Ολυμπία, Ψυρίδου Κατερίνα, Γιούρου Καλλιόπη και Τσάντζου Ελένη!

Μετά το πέρας της τελετής ο Σύλλογος πρόσφερε σε παιδιά και εκπ/κούς το καθιερωμένο κέρασμα σε γνωστή πιτσαρία της πόλης!

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Συλλόγου Γονέων για την προσφορά τους και την υπέροχη συνεργασία, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!