Ο αγιασμός στο σχολείο μας, 2022-23

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί, έγινε ο αγιασμός στο σχολείο μας. Η σχολική μας, αυλή γέμισε όμορφες, χαριτωμένες παρουσιες, λαμπερά χαμόγελα, παιδιών γονέων και εκπαιδευτικών. Μετά από 3 χρόνια πανδημιας, επιτέλους επανερχόμαστε στην κανονικότητα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας. Η Δευθυντρια και όλα τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου και των δυο νηπιαγωγείων υποδέχτηκαν παιδιά και γονείς, υπό τους ήχους υπεροχων, μελωδικων τραγουδιών.Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Ιωάννης και στην τελετή παρευρέθη ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας που ευχήθηκε για την νέα σχολική χρονιά, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος με τις υπηρεσίες του θα είναι κοντά στο σχολείο μας. Στη συνέχεια η Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφαρα καλωσόρισε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, τονίζοντας τον ρόλο της συνεργασίας όλων των μελών της σχολικής κοινότητάς για το καλό και την πρόοδο των παιδιών. Αναφέρθηκε στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας από την σχολική συμβουλο με Άριστα και ευχαρίστησε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την συμβολή τους στο αποτέλεσμα. Ο σεβασμός στις ανάγκες των μαθητών και η δια βίου επιμόρφωση είναι το κλειδί της επιτυχίας και προόδου!!

Στην συνέχεια, υποδέχτηκε μαζί με την δασκάλα της Α τάξης κ. Τσαλιγοπούλου Κατερίνα, τα παιδιά και τους γονείς της Α τάξης, στην αίθουσα της τάξης. Μίλησαν για την συνεργασία και την κατανόηση που οφείλουν να δείχνουν και οι δυο πλευρές, με οδηγό το συμφέρον των παιδιών και τον σεβασμό στις ανάγκες τους! Η συνάντηση τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη που επιφυλαξε η κ. Κατερίνα για τα παιδιά: ένα υπέροχο χειροποίητο δωράκι αγάπης!!

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δημιουργική διάθεση και έμπνευση!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...