Όλα θα πάνε καλά παιδιά μου!

Γλυκά μου παιδιά και αγαπημένοι γονείς!!

Μας λείπετε ….αλλά όλοι μαζί τώρα οφείλουμε πρώτα από όλα να μένουμε στο σπίτι και να προσέχουμε την υγεία μας!!

Όλα θα περάσουν και θα ξανανταμώσουμε παρέα, στην σχολική μας αυλή, να κάνουμε την προσευχή μας, να πούμε τους κανόνες μας, να σας ακούσουμε να φωνάζετε όλα μαζί «Καλημέρααααα…..»!

Να σας καμαρώνουμε που μαζεύετε τα πλαστικά καπάκια, για να βοηθήσουμε στην αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, να καθαρίζετε την αυλή μας με τις σκούπες και τα φαράσια, να σκάβετε τον κήπο μας…. να προσέχετε τα πρωτάκια μας …… να….. να…….τόσα πολλά όμορφα πράγματα!!!

Αξίες και στιγμές ανεκτίμητες για όλους μας!!!

Γι’ αυτό παιδιά μου να κάνουμε λίγο υπομονή, να ξεκουραστείτε, να αγαπηθείτε πιο βαθιά με τους γονείς σας, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια (που μπορείτε να φτιάξετε και μόνα σας), να ασχοληθείτε με δημιουργικά παιχνίδια, να ακούτε και να παίζετε μουσική, να γράφετε ποιήματα (να κάνουμε διαγωνισμό στην αυλή προτείνω), να γράφετε ημερολόγιο καθημερινά (να το εκτυπώσουμε και να το έχετε ως ενθύμιο όταν όλα περάσουν), να ζωγραφίζετε (μάθαμε με λαδοπαστέλ, να κάνουμε και έκθεση ζωγραφικής προτείνω!!! όταν γυρίσουμε!!!!)

χωρίς πολλή τηλεόραση και ηλεκτρονικά παιχνίδια (θυμάστε τι είπαμε…..), και φυσικά να μπαίνετε και στην ιστοσελίδα μας και να βλέπετε τι ανεβάζουμε όλοι εμείς οι δάσκαλοι στο «Εξ αποστάσεως», στο «Παίζω Μαθαίνοντας» , στο «Φυσική εξ αποστάσεως».

Καλή αντάμωση!!

Με πολλή -πολλή αγάπη

«Η κυρία Διευθύντρια»