e-bobires, το ηλεκτρονικό περιοδικό του 6ου Δ. Σ. Νάουσας

Πέρυσι το  σχολείο μας απέκτησε και ηλεκτρονικό περιοδικό.

Το περιοδικό μας «e- bobires», φιλοξένησε, στη χρονιά που δημοσιεύθηκε, άρθρα μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας αλλά και άλλων σχολείων.

Από την αρχή της έκδοσής του ήταν και είναι «ανοιχτό» σε συνεργασίες με όλους τους εκπαιδευτικούς, όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ακόμα και με γονείς.

Διαχειρίστρια του περιοδικού είναι η κυρία Ελένη Τσάντζου, δασκάλα του σχολείου μας. Συνεργάτες στη σύνταξή του είναι η Διευθύντρια του σχολείου μας, κ. Λαφάρα Αναστασία και η δασκάλα, Ψυρίδου Αικατερίνη.

Κατά την περσινή σχολική χρονιά είχαμε τη χαρά  να συνεργαστούμε με τον κ. Χατζηστυλλή Κυριάκο, δάσκαλο του 5ου Δημοτικού Σχολείου και με τη μαθήτρια Λυκείου, Χατζηστυλλή Στεφανία.

Ελπίζουμε κατά τη φετινή του έκδοση να φιλοξενήσει πολλά, πάρα πολλά άρθρα  μαθητών και μαθητριών μας! 🙂

Όποιος/α επιθυμεί να δημοσιεύσει άρθρο στους bobires, μπορεί να το στείλει σε ψηφιακή μορφή στο email της διαχειρίστριας του περιοδικού: tsantzou@hotmail.gr

Στον σύνδεσμο https://schoolpress.sch.gr/ebobires/ μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μας τεύχος για φέτος.

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...