#RECEPTION# Playing with protons#CMS#CERN: Γνωριμία των νηπίων αλλά … αγγλιστί…

Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Εράσμους+ ΚΑ1 «RECEPTION» με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο, για β΄συνεχή σχολική χρονιά, τα νήπια συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς κ.κ. Δημητριάδου Μαρία και Τασιώνα Χρύσα, επισκέφτηκαν το σχολείο μας αρχές Ιουνίου 2019. Σκοπός της επίσκεψης είναι να γνωρίσουν την εκπαιδευτικό Αγγλικής γλώσσας κ. Γιούρου Πόπη και να έρθουν σε επαφή με την αγγλική γλώσσα και κουλτούρα.

Η δράση αυτή εντάχθηκε επίσης και στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος #Playing with protons#CMS#CERN.

Τα παιδιά τραγούδησαν, έπαιξαν παιχνίδια και έμαθαν με διασκεδαστικό τρόπο αγγλικές λέξεις και αγγλικές σχολικές γιορτές που εκτός των άλλων σχετίζονται με τους πλανήτες και τον ήλιο!

Έδειξαν να το διασκέδασαν πολύ και έφυγαν με τη χαρά και ικανοποίηση ζωγραφισμένες στα μικρά τους προσωπάκια, που πραγματικά έλαμπαν!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...