Όταν τα παιδιά υπερβαίνουν τις προσδοκίες μας!

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι όλοι μας στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, με την απόφαση των παιδιών που φέτος απολύθηκαν και ανοίγουν τα φτερά τους για το Γυμνάσιο, να δωρίσουν το ποσό των 230 ευρώ για να εμπλουτίσουν με βιβλία τη σχολική μας βιβλιοθήκη!

Η κίνηση αυτή μας «ψηλώνει» πολύ ως εκπ/κούς που είχαμε την τύχη και την χαρά να βαδίζουμε μαζί με όλα αυτά τα παιδιά το δρόμο της γνώσης αλλά κυρίως το δρόμο της αρετής!

Τα παιδιά αυτά που αξίζει να τα ονομάσουμε μας δείχνουν με έργα το ηθικό τους ανάστημα και το ζηλευτό τους χαρακτήρα, σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς δείχνουν το δρόμο…!

Η Δ/ντρια  και όλοι οι εκπ/κοί του Συλλόγου Διδασκόντων αισθάνονται τη χαρά αλλά και την ανάγκη να ευχαριστήσουν έναν έναν και όλους, μαζί και την κυρία τους κ. Τσάντζου Ελένη:

Συγχαρητήρια λοιπόν… και στις/στους…

-Ασιατίδου Ελένη

-Βαλαβάνη Εμμανουέλα

-Βισαρίου Πένυ

-Γκίνι Εμιλιάνο

-Γυρούση Δήμητρα

-Δάιου Εμμανοέλα

-Ισκάρα Κατερίνα

-Καϊμάκη Φρειδερίκη

-Κασάπη Γιάννη

-Κυριακίδη Νίκο

-Μακρή Γιάννη

-Μισαηλίδη Δημήτρη

-Νάτσιο Σταύρο

-Παπαγεωργίου Αριάδνη

-Τζιμίτση Μαρία

-Τόσκας Στέλιος

-Τσέλιο Δημήτρη

-Τσιάντσιο Γιώργο

-Χατζηστυλλή Στεφανία-Ειρήνη

Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε ότι με τα χρήματα που μάζευαν επί τρία χρόνια στο ταμείο της τάξης, προσέφεραν εκτός από σχολείο μας και ένα ποσό για να προμηθευτούν λάδι για το γηροκομείο της πόλης μας, το οποίο και επισκέφτηκαν… με πλήθος συναισθημάτων!

Μπράβο σας για μία ακόμη φορά, μας κάνετε αληθινά υπερήφανους!!

 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...