Η επίσκεψή μας στο 3ο Γυμνάσιο

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, με μεγάλη χαρά και προσμονή οι μαθητές/ριες της ΣΤ΄ τάξης των δύο συστεγαζόμενων Δημοτικών Σχολείων 6ου και 10ου , επισκέφτηκαν τους χώρους του 3ου Γυμνασίου Νάουσας. Η επίσκεψη που πλέον αποτελεί θεσμό για τα δύο σχολεία έγινε στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης των παιδιών στην επόμενη βαθμίδα εκπ/σης. Τα παιδιά συνοδεία της Δ/ντριας του 6ου Δ.Σ. κ. Λαφάρα Αναστασίας και της εκπ/κού του 10ου κ. Φειδάντση Ευθυμίας, υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα ο Δ/ντής του 3ου Γυμνασίου κ. Κύρου. Στην αίθουσα εκδηλώσεων συζήτησαν όλοι μαζί για το πλαίσιο λειτουργίας του νέου σχολείου, τα μαθήματα, τις απουσίες, τις εκδηλώσεις κ.ά.

Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση σε όλους του χώρους του Γυμνασίου, ενώ τα παιδιά παράλληλα γνωρίστηκαν με καθηγητές που πιθανότατα θα έχουν την επόμενη σχολική χρονιά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Κύρου για την συνεργασία του και είμαστε σίγουροι την επόμενη σχολική χρονιά, ότι όλα τα παιδιά θα εγκλιματιστούν με ευκολία στο νέο σχολικό περιβάλλον.

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...