Παρουσιάζοντας …στο «Νόησις»

Με μεγάλη επιτυχία  έγινε σήμερα Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, μετά από  πρόκριση, η παρουσίαση της εργασίας με θέμα την ¨Προσφυγιά» της μαθήτριας της ΣΤ΄ τάξης Χατζηστυλλή Στεφανίας-Ειρήνης. Η εργασία έγινε στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης και έγινε με τη χρήση των νέων τεχνολογιών (moovie-maker, video, ήχο). Στην ανεύρεση των εικόνων βοήθησε ο μαθητής Τσιάντσιος Γιώργος.

Η προβολή και παρουσίαση προκάλεσε συγκίνηση που έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν ακούστηκε το τραγούδι που έγραψε στίχους και μουσική ο αδελφός της Στεφανίας Ιορδάνης.

Πέραν της παραπάνω παρουσίασης  που έγινε στα  πλαίσια του e-poster-show, όλες οι εργασίες των παιδιών με θέμα τη μαγειρική προβάλλονταν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι με τη βοήθεια προτζέκτορα και φορητού υπολογιστή, στο συνέδριο στη γωνιά του 6ου ολοήμερου Δημοτικού σχολείου Νάουσας, που είχε παραχωρηθεί από το Συνέδριο.

Εκτός των άλλων στο Μαθητικό Συνέδριο υπήρχαν γωνιές με βιντεοπαιχνίδια  που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου της χώρας μας, προπλάσματα με μακέτες κατασκευών, αλλά και η κεντρική σκηνή στο αμφιθέατρο του πολυχώρου όπου έγιναν οι παρουσιάσεις των εργασιών από παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με αυστηρά επιστημονικές προδιαγραφές (αξιολόγησης και παρουσίασης).

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης αλλά και στην κυρία τους κ. Τσάντζου Ελένη που τα κινητοποίησε και  έδειξε το δρόμο!!!

Όλα τα παιδιά μοίρασαν φυλλάδια όπoυ ενημέρωναν για τη δουλειά τους.

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...