Η Α τάξη παίζει Κουκλοθέατρο: «Το έξυπνο χταπόδι και το χρωματιστό ψαράκι» στα νήπια!!

Την Παρασκευή 2 του Φλεβάρη 2024, το πρωί τα παιδιά της Α΄ τ¨αξης με την δασκάλα τους κ. Κατερίνα Ψυρίδου και την Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα, υποδέχτηκαν με χαρά στην τάξη τους τα νήπια και τις νηπιαγωγούς τους κ.κ. Μαρία και Έλενα!

Σκοπός της επίσκεψης των νηπίων ήταν να παρακολουθήσουν σε κουκλοθέατρο το παραμύθι της κ. Ανθής Ζήση, «Το έξυπνο χταπόδι και το χρωματιστό ψαράκι» . Τα παιδιά της Α΄ τάξης, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό, με την βοήθεια της δασκάλας τους ετοίμασαν και παρουσίασαν με πολύ μεράκι και μεγάλη επιτυχία το παραμύθι! Τα νήπια υποδέχτηκαν με μια ζεστή αγκαλιά η Διευθύντρια και η δασκάλα της Α τάξης. Τα παιδιά με τις δασκάλες τους χόρεψαν, γέλασαν, τραγούδησαν και πέρασαν φανταστικά! Στο τέλος κάθε παιδί της Α΄ τάξης χάρισε σε κάθε κάθε νήπιο από ένα » έξυπνο χταπόδι» που κατασκεύασε!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...