Η χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στο Σχολείο της καρδιάς μας!

Την Τετάρτη 20 του Δεκέμβρη 2023 το πρωί, πιστοί στην παράδοση των τελευταίων χρόνων, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ και Ε τάξεων, με τους/τις δασκάλους/ες κ.κ. Γιαννακοπούλου Θωμαή και Αχλιώπα Εμμανουήλ και την Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα, επισκεφτήκαμε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, το Σχολείο της καρδιάς μας!

Μας υποδέχτηκαν με πολλή αγάπη και χαρά η προϊσταμένη κ. Γιούλη Βελιγδένη μαζί με όλο το προσωπικό και τα παιδιά!

Τραγουδήσαμε τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια (Άγια νύχτα, Καλήν ημέρα Άρχοντες, Τρίγωνα κάλαντα, Πάει ο παλιός ο χρόνος), με τη συνοδεία κιθάρας (Ιωάννης Ζιάννης), μαντολίνου (Θάνος Δάμτσιος) και μπουζουκιού (Κων/νος Λιντζίκος).

Επίσης χορέψαμε και τραγουδήσαμε το τραγούδι «Ρούντολφ το ελαφάκι» όλα μαζί τα παιδιά και χαρίσαμε κάρτες που έφτιαξαν οι μαθητές μας και οι μαθήτριές μας γι΄ αυτόν τον σκοπό! ! Μαζί μας ήταν και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας (Η Αντιπρόεδρος κ. Άννα Διτσόλα-Τεπερίδου, η ταμίας κ. Λίτσα Παπαπέτρου και η κ. Χάιδω Μπάτσαλα-Χατζηκώστα) που είναι πάντα αρωγοί στις δράσεις μας, προσφέροντας κάλαντα σε όλα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Ζήσαμε όλοι μας όμορφες στιγμές χαράς και αγάπης και η επίσκεψή μας τελείωσε με το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», που έπαιξε στο μπουζούκι ο Κων/νος μας και χόρεψαν τα παιδιά μας!

Χρόνια πολλά και του χρόνου τα Χριστούγεννα και όχι μόνο, να είμαστε καλά να ξαναβρεθούμε!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...