Παρέα με την Αυτογνωσία και Αυτοεκτίμηση… στην ΣΤ1 τάξη μας!!

.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2022 υλοποιήθηκε από την κοινωνική λειτουργό του σχολείου μας, κ. Παγαλια Ελευθερία, μια ψυχοκοινωνική δράση, με στόχο την ανάπτυξη της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄1 τάξης του σχολείου μας!

     Τα παιδιά μέσα από τη δραστηριότητα «Το χαρτί στην πλάτη» έγραψαν για κάθε συμμαθητή/ρια τους από ένα θετικό χαρακτηριστικό που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του και θαυμάζουν σε αυτόν. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που έγραψαν, εξέπληξαν ευχάριστα τα παιδιά! Μοιράστηκαν τις σκέψεις τους με την υπόλοιπη τάξη και στο τέλος επιβράβευσε ο καθένας τον εαυτό του με ένα «μετάλλιο», που περιελάμβανε το χαρακτηριστικό αυτό που πιστεύουν ότι τους/τις αντιπροσωπεύει περισσότερο και τους/τις κάνει να νιώθουν υπερήφανοι/ες!

Ήταν πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα και γλυκιά νότα στο όμορφο πρωινό της Δευτέρας!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...