Μαθαίνω να ψωνίζω…από το κυλικείο…

Την Τετάρτη 23/11/22 η Ε’ Τάξη του σχολείου μας με αφορμή την ενότητα “school life and shopping at the canteen “(“σχολική ζωή και ψωνίζοντας από το κυλικείο»), οργάνωσε ένα μικρό κυλικείο στο μάθημα των Αγγλικών υπό τις οδηγίες και τη βοήθεια της καθηγήτριάς τους, κ. Γιούρου Καλλιόπης.

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες , τα παιδιά σχεδίασαν τον κατάλογο των προϊόντων του κυλικείου μας στα Αγγλικά, ζωγράφισαν μόνα τους και κόλλησαν στον πίνακα όλα τα προϊόντα , έγραψαν σχετικούς διαλόγους στην Αγγλική Γλώσσα τους οποίους έμαθαν απέξω αλλά και αυτοσχεδίασαν στην τάξη κάποιους ακόμα πιο αστείους διαλόγους . Έτσι τα παιδιά κατάφεραν να μάθουν πώς να ψωνίζουν στα αγγλικά αλλά και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Τέλος, κάναμε και έναν διαγωνισμό αφίσας για το μενού του κυλικείου και η καλύτερη αφίσα θα αναρτηθεί στο κυλικείο του σχολείου για όλη τη χρονιά!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...