Μαθαίνουμε την τέχνη της συγγραφής: ενδοσχολική επιμόρφωση για μαθητές/ριες και εκπαιδευτικούς…

Την Παρασκευή 20 του Μάη 2022, υπό δεχτήκαμε με χαρά τον συγγραφέα κ. Δαμτσιο Γεώργιο για να μυηθουμε στον κόσμο της συγγραφής και όχι μόνο!!

Η χαρά και τιμή για μας είναι μεγαλυτερη καθώς ο κ. Δαμτσιος είναι γονιός στο σχολείο μας!!

Μας μίλησε για τον τρόπο που εμπνέεται για να γράψει, το σχέδιο που ακολουθεί ή όχι, τον χρόνο συγγραφής, το κοινό στο οποίο απευθύνεται και για, α τα 11 βιβλία που ε χει ήδη εκδώσει.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων έδειξαν πολυ μεγάλο ενδιαφέρον και απηύθυναν πληθος ερωτήσεων που φυσικά με χαρά και ικανοποίηση απάντησε ο κ. Δαμτσιος.

Το μάθημα μας τελείωσε με μια βιωματική δράση, με τα, παιδιά να γράφουν το σενάριο μιας μικρής ιστορίας, με πολυ επίκαιρο και χρήσιμο μήνυμα: παιζω και πατακολουθω ένα αγώνα τένις για να διασκεδάζω και χαίρομαι τις στιγμές, μαθαίνοντας…

Όχι στην βία!

Ναι στην συνεργασία, αλληλοκατανόηση και σεβασμό!

Ήταν μια πολυ ομορφη και ενδιαφέρουσα εμπειρία!

Μια εμπειρία που θα συνεχιστεί με το πσιχνιδι του χαμένου θησαυρου, με θέμα το βιβλίο:» Ψάχνοντας τον Χάρη » … την επόμενη βδομάδα!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...