Γιορτή της σημαίας-παρέλαση 28ης Οκτωβρίου!

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα που γιορτάζουμε την σημαία, το ιερό μας σύμβολο, για το οποίο έδωσαν την ζωή τους στο πέρασμα των χρόνων, οι ήρωες-απλοί πολίτες της Ελλάδας, η Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφάρα, στην σχολική μας αυλή, παρουσία όλης της σχολικής μας μονάδας, παρέδωσε την σημαία στους πέντε άριστους μαθητές της ΣΤ τάξης- τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής-:

Βλάχου Μαρία,Γιτοπούλου Παναγιώτα, Ζιάννης Γρηγόριος, Μπαμπάτσης Ιωάννης και Σαπάνη Όλγα!

Συνεχάρη όλα τα παιδιά της ΣΤ τάξης για την προσπάθειά τους όλα τα χρόνια και τόνισε την σημασία που έχει η προσπάθεια και ότι το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως οικονομική και ψυχολογικλή κατάσταση της οικογένειας, πιθανές συναισθηματικές δυσκολίες και φυσικά η διαφορετική αφετηρία του κάθε παιδιού και η προσωπικότητά του!

Στην συνέχεια έκαναν μια μικρή παρέλαση στην σχολική μας αυλή, καταχειροκροτήθηκαν από όλους μας και κάθε τάξη χωριστά συμμετείχε στην σχολική γιορτή εορτασμού του ΟΧΙ!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!!

Τη επόμενη μέρα 28η Οκτωβρίου 2021 το πρωί το σχολείο μας συμμετείχε με την σημαιοφόρο και τους παραστάτες, στην δοξολογία στον ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στην συνέχεια στην κατάθεση στεφάνου και επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης. Τήν εορταστική ομιλία -πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπ/κός του σχολείου κ. Χριστίδου Όλγα:

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...