Οδηγίες για την χρήση από τους μαθητές και τους γονείς της WEBEX

Αγαπημένοι γονείς, στον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς θα μπείτε –όχι ακόμα όταν θα σας στείλουμε νέο μήνυμα– στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα της σύγχρονης εκπαίδευσης, webex.

Επίσης μέσα από το ίδιο βίντεο θα δείτε πώς θα λειτουργεί μια εικονική ψηφιακή τάξη, σε πραγματικό χρόνο (σύγχρονη), δηλαδή ο/η εκπαιδευτικός και οι μαθητές είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο την ίδια στιγμή και μπορούν να βλέπουν και να μιλούν με τον /την εκπαιδευτικό.

Θα είμαστε σε επαφή και παρακαλώ να περιμένετε νέα ενημέρωση μέσω e-mail από το σχολείο, για την εγκατάσταση.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΣΩ ΜΕΗΛ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ!!!

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://safeYouTube.net/w/PDP9

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ WEBEX ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Ως μαθητής αν δεν έχω σύνδεση στο internet, πως μπορώ να συνδεθώ και να παρακολουθήσω το μάθημα;

 Στην περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση στο internet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Call  In, δηλαδή την κλήση σταθερού Ελληνικού αριθμού από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο. Αυτό θα σας επιτρέψει να συμμετέχετε στο μάθημα και να παρακολουθήσετε το ηχητικό κομμάτι.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχετε σύνδεση στο internet.

1. Ενημερώστε τον δάσκαλό σας ότι θα παρακολουθήσετε τηλεφωνικά το μάθημα για να σας δώσει τον κωδικό της αίθουσας και να την ξεκλειδώσει. Ο κωδικός της αίθουσας δεν αλλάζει, μπορείτε να τον κρατήσετε και για επόμενα μαθήματα.

2. Από το τηλέφωνό σας καλέστε 211 990 2394. Προσοχή: αυτός είναι ο μόνος αριθμός που πρέπει να καλείτε. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα κλήσης διεθνών τηλεφωνικών αριθμών, όμως κάτι τέτοιο θα έχει υψηλές χρεώσεις. Χρησιμοποιείτε μόνο τον Ελληνικό αριθμό.

3. Όταν ακούσετε το πρώτο ηχητικό μήνυμα, πληκτρολογήστε τον εννιαψήφιο κωδικό της αίθουσας και στο τέλος πατήστε δίεση (#).

4. Στο τέλος του δεύτερου μηνύματος πατήστε απλά δίεση (#).

5. Αν ο καθηγητής έχει ξεκλειδώσει την αίθουσα συνδέεστε σ? αυτή και μπορείτε να ακούσετε τον καθηγητή και τους συμμαθητές σας.

6. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε με τον καθηγητή. ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ