ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Πριν λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας έστειλαν στον Δήμαρχο Νάουσας, κ. Νικόλα Καρανικόλα, την παρακάτω ψηφιακή επιστολή με σκοπό να του προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων της πόλης μας.

Την επόμενη κιόλας ημέρα ο κ. Καρανικόλας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας. Μας συνεχάρη γι αυτή μας την πρωτοβουλία, αξιολόγησε ως πολύ ενδιαφέρουσες τις προτάσεις μας και μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το πρόβλημα των αδέσποτων. 

«Για άλλη μια φορά τα παιδιά μάς δείχνουν τον δρόμο.. και εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε σε πράξεις!» Με τη συγκινητική αυτή φράση ανέβασε στην σελίδα του Δήμου Νάουσας στο face book την ψηφιακή μας επιστολή!

Ευχαριστούμε τον κύριο Καρανικόλα για την άμεση ανταπόκρισή του! Πρόσφερε ένα σπουδαίο μάθημα Αγωγής του Πολίτη στα παιδιά μας!

Ευχόμαστε η επικοινωνία αυτή να γίνει η αρχή για ένα καλύτερο αύριο για τα αδέσποτα της πόλης μας!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...