Χριστουγεννιάτικες δράσεις…με νόημα και διασκέδαση!!

Την Παρασκευή 20 του Δεκέμβρη 2019 , η σχολική μας αυλή μύρισε Χριστούγεννα!!

Κυριολεκτικά, από τα κουλουράκια που ετοίμασαν και στόλισαν τα παιδιά και μεταφορικά, από τις μελωδίες και τον χορευτικά που με πολύ μεράκι ετοίμασαν τα παιδιά!!

Οι γονείς παράλληλα με την παρακολούθηση των δράσεων, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ζεστό ευωδιαστό κρασί, το αρωματικό και θεραπευτικό σαλέπι, που με πολλή επιμέλεια και αγάπη ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!

Δεν ξεχάσαμε ακόμη να ανάψουμε καρτσιουνο, αναβιώνοντας το τοπικό έθιμο, για το οποίο μας μίλησαν επίσης τα παιδιά!!

Μια ακόμα γωνία με πολλούς μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες ήταν το Face painting!, με υπέροχα χριστουγεννιάτικα χρώματα και φιγούρες!!

Ένας πλούσιος μπουφές με γλυκές και αλμυρές γεύσεις για κάθε γούστο , και ένα εκλεκτό σάντουιτς για όλα τα παιδιά, συμπλήρωσε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μας!!

Μια εκδήλωση που ετοίμασαν με μεράκι και αγάπη ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας σε συνεργασία με το Σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές μας!!!

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη για όλους μας και φυσικά κυρίως για τα παιδιά ήταν η εμφάνιση του Αη Βασίλη, στο μικρό και χαριτωμένο σπιτάκι της αυλής!!!

Μοίρασε πλούσια δώρα σε μικρούς και μεγάλους με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ

Δώρα Μπαλτατζιδου και φυσικά οι γονείς των παιδιών μας!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...