Προσμένοντας τα Χριστούγεννα… και την Πρωτοχρονιά!!!

Την Δευτέρα 23 του Δεκέμβρη 2019, στην κατάμεστη από γονείς και παιδιά αίθουσα της Βετλανς, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α και Β τάξεων παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας!

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί ήταν οι κ

. Ψυριδου Κατερίνα και η Τικου Άννα, που με περισσή φροντίδα και αγάπη ξεδίπλωσαν το ταλέντο των μικρών μαθητών,/ροών σε μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, ων που περιελάμβανε δύο θεατρικά δρώμενα: τους 12 μήνες και το πρωτοχρονιάτικο παραμύθι! Τα παιδιά μίλησαν για τη δύναμη της αγάπης, τα σύγχρονα προβλήματα όπως αυτό της κλιματικής αλλαγής, των πολέμων και του ξεριζωμού και των φυσικών καταστροφών!!

Παράλληλα μας τραγούδησαν τα κάλαντα και υπέροχα τραγούδια για την αγάπη, την διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη!!

Η Διευθύντρια κ. Αναστασία Λαφαρα κλείνοντας την γιορτή ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές με αγάπη, αλληλεγγύη και Ειρήνη σε όλους μικρούς και μεγάλους!! Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις εκπαιδευτικούς, για τις ερμηνείες, τα πλούσια κοστούμια και φυσικά για την εκπληκτική σκηνική παρουσία!!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...