#ERASMOUS +(2018-1-EL01-KA101-047178): Παρουσίαση του προγράμματος στο πλαίσιο επιμόρφωσης-Διάχυσης

#RECEPTION

Στο πλαίσιο της επιμορφωτικής ημερίδας για τα Εράσμους από την Συντονίστρια Ε.Ε. κ. Παπαγεωργίου Αικατερίνη και την συμμετοχή της ομάδας που είναι υπεύθυνη για αυτά τα προγράμματα από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, το σχολείο μας παρουσίασε το πρόγραμμα Εράσμους+ που υλοποιεί για 2η συνεχή χρονιά, με θέμα την ομαλή μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό σχολείο, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10.00, στην αίθουσα της Βέτλανς, παρουσία διευθυντών και διευθυντριών του Δήμου Νάουσας και ορισμένων Δ.Σ. του Βέροιας.

Την παρουσίαση έκανε η Διευθύντρια κ. Λαφάρα Αναστασία, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην δομή του προγράμματος (σκοπός, στόχοι, διαδικασία εφαρμογής-δράσεις και αξιολόγηση) όσο και στα οφέλη και τις διευκολύνσεις που αδιαμφισβήτητα παρέχει το πρόγραμμα σε γονείς, μαθητές/ριες και εκπαιδευτικούς, που συμμετέχουν, όπως αυτά έχουν καταγραφεί μέσα από την αξιολόγηση του προγράμματος στα δύο χρόνια εφαρμογής του!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...