#Playing with protons#CMS#CERN Συνάντηση εκπαιδευτικών από όλα τα Δ.Σ. Νάουσας για την προετοιμασία της επικείμενης θεατρικής παράστασης …

Εξαιρετικά γόνιμη και ευχάριστη ήταν η συνάντηση των εκπαιδευτικών των Α-Β-Γ και Δ τάξεων, από όλα τα δημοτικά σχολεία της Νάουσας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Playing with protons» το απόγευμα της Δευτέρας 13 του Μάη 2019, στο γραφείο του 6ου Δ.Σ. Νάουσας.

Όλοι μαζί συμφωνήσαμε μέσα από συζήτηση πάνω σε προτάσεις και προβληματισμούς να προετοιμάσουμε μια θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχουμε από κοινού όλα τα δημοτικά σχολεία που υλοποιούμε το πρόγραμμα στις τάξεις Α-Β-Γ και Δ, στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στις αρχές του Ιούνη.

Ενημερώθηκαν φυσικά η Διεύθυνση Π.Ε. Ημαθίας και η Συντονίστρια Εκπ/κού Έργου κ. Παπαγεωργίου Αικατερίνη, που είναι πάντα αρωγός και ενισχυτής στις προσπάθειές μας!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...