1o Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων

Το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας συμμετείχε στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Νάουσας, με εκπροσώπους τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης, Βάικου Κατερίνα, Καραγκούνη Κατερίνα, Μάλλιου Φαίδρα, Πετρά Παναγιώτα και Σαραφαντώνη Φανή.

Τα θέματα που επιλέχτηκαν από την ομάδα εργασίας ως σημαντικότερα παρουσιάστηκαν με τη βοήθεια power-point και αφορούσαν:

  1. Προβλήματα του 6ου Δ.Σ. Νάουσας
  2. Την δημιουργία Πολυχώρου για τους νέους
  3. Τα αδέσποτα ζώα
  4. Το άλσος του Αγίου Νικολάου
  5. Το κάμπινγκ της Γραμμένης

Στα παραπάνω θέματα, δόθηκαν συγκεκριμένες λύσεις και προτάθηκαν πηγές χρηματοδότησης για το καθένα χωριστά!

Την συνεδρίαση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Κουτσουγιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παρθενόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Δάγγας, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπ/σης κ. Διαμαντόπουλος, η Συντονίστρια Εκπ/κού έργου κ. Παπαγεωργίου Αικατερίνη, ο ακαδημαϊκός κ. Τζιώνας, ο κ. Μαυροκεφαλίδης-ως ο πρώτος εμνευστής του θεσμού στο Δήμο Βέροιας- από το 6ο Δ.Σ. η Διευθύντρια του σχολείου κ. Λαφάρα, ο δάσκαλος της τάξης κ. Μήτογλου και γονείς των παιδιών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε ‘όλους και κυρίως στα παιδιά!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...