Προετοιμάζοντας τη σχολική αυλή…

Την Παρασκευή 7 του Σεπτέμβρη 2018, πρωί πρωί και ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες περιποίησης του αύλειου χώρου του σχολείου μας, κατέφθασαν επιτέλους και οι υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας με σκοπό να κοπεί ένα δέντρο. Ο λόγος αυτής της ενέργειας -που με πόνο ψυχής την αποφασίσαμε-ήταν η ασφάλεια των παιδιών. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο δέντρο με τις ρίζες του έχει προκαλέσει επικίνδυνες ρωγμές στο τοιχίο της περίφραξης!

Μετά την επιτυχημένη παρέμβαση- πρωτοστατούντος του κ. Μπάμπου Νικολάου- και με τις άοκνες και γενναίες προσπάθειες των ανθρώπων της υπηρεσίας πρασίνου, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, και να τους καλέσουμε στην επόμενη φάση που οφείλει να γίνει, αυτή του ξεριζώματος και της κατασκευής του τοιχίου της περίφραξης!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...