Παρέα με τον Γιάννη Ρίτσο…

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 6.30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Βέτλανς οι μαθητές της Α1 τάξης με την δασκάλα τους κ. Κατερίνα Ψυρίδου και με την συνεργασία του μουσικού του σχολείου μας κ. Κων/νο Κυρατζόπουλο, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα  στον μεγάλο  μας ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Τα παιδιά μας απήγγειλαν ποιήματα, μας τραγούδησαν μελωδικά και  έπαιξαν θεατρικό δρώμενο για την ειρήνη, μέσα από πλούσια μουσική επένδυση με ζωντανή μουσική από τον κ. Κων/νο και ηλεκτρονική παρουσίαση!

Μέσα από αυτή την εκδήλωση  τα παιδιά έμαθαν, συνεργάστηκαν, χάρηκαν και συγκινήθηκαν πολύ!!!! Φυσικά όλοι τα καμαρώσαμε καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας τους μας απέδειξαν ότι όταν αγαπάς κάτι και προετοιμάζεσαι με αγάπη και ενθουσιασμό γι’ αυτό τα αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε προσδοκία!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, την κ. Κατερίνα και τον κ. Κων/νο για την υπέροχη και συγκινητική βραδιά που μας χάρισαν !

Ευχαριστίες πολλές και στον Δήμο Νάουσας που μας παραχώρησε την αίθουσα και την κ. Άννα για την υποστήριξη ακι τη συνεργασία!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...