ERASMOUS + :»From Pre-School to Primary School: A Great Step in a safe and familiar embrace»

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, τα παιδιά των δύο τάξεων της Α΄ τάξης του σχολείου μας, στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος «Ομαλή μετάβαση από Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό «Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό: Ένα μεγάλο βήμα σε μια ασφαλή και γνώριμη αγκαλιά»- «From Pre-School to Primary School: A Great Step in a safe and familiar embrace » – υποδέχτηκαν τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείο Νάουσας με τις δασκάλες τους. Στην τάξη Α1 με υπεύθυνη δασκάλα την κ. Ψυρίδου Αικατερίνη, οι μαθητές/ριες υποδέχτηκαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, γνωρίστηκαν μεταξύ τους με παιχνίδια και τα ίδια τα παιδιά του Δημοτικού αφηγήθηκαν ένα παραμύθι, το παρουσίασαν, το τραγούδησαν, το χόρεψαν και το ζωγράφισαν όλοι μαζί, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου από την άλλη μίλησαν για την αξία της διατροφής στην υγεία των παιδιών και όλοι μαζί έκαναν μια αφίσα με το ίδιο θέμα.

Οι μαθητές/ριες της Α2 τάξης με υπεύθυνη δασκάλα την κ. Χριστίδου Όλγα, υποδέχτηκαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου με μεγάλη χαρά και πρόθυμα διάβασαν και παρουσίασαν παραμύθια του Αισώπου, τα τραγούδησαν, τα χόρεψαν και όλοι μαζί επίσης τα ζωγράφισαν και έπαιξαν παιχνίδια!!

 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...