Ο Αγιασμός στο σχολείο μας!

 

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ. έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, παρουσία μαθητών/ριών.

Μετά το πέρας του αγιασμού ο ιερέας πατέρας Κων/νος διάβασε την επιστολή καλωσορίσματος και ευχών του Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα για τη νέα σχολική χρονιά!

Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Λαφάρα Αναστασία καλωσόρισε τα παιδιά και ιδιαίτερα τα παιδιά της Α΄ τάξης που έρχονται για πρώτη φορά στο Δημοτικό και τα νήπια, τους γονείς και τις/τους εκπ/κούς. Τους ευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά και τόνισε στους γονείς και στα παιδιά την αξία της ειλικρινούς συνεργασίας και του σεβασμού στους κανόνες του σχολείου.

Αναφέρθηκε στη σημασία τήρησης των ορίων και των κανόνων ως προϋπόθεση ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων στα παιδιά και ζήτησε από όλους να αφουγκράζονται τις ανάγκες των παιδιών και να είναι συνοδοιπόροι στην καθημερινή πρακτική με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλεγγύη…

 

 

 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...