Aθλητικές εκδηλώσεις με τη λήξη των μαθημάτων…

Με το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς όλα τα παιδιά των δύο συστεγαζόμενων σχολείων (6ου και 10ου), οι δύο διευθυντές, οι εκπαιδευτικοί και πολλοί από τους γονείς και κηδεμόνες τους πλημύρρισαν τη σχολική μας αυλή, για να χαρούν και να διασκεδάσουν με τα αθλητικά μας παιχνίδια και όχι μόνο!  Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια, διαγωνισμούς, χορούς παραδοσιακούς αλλά και σύγχρονους και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις που με περρισή χαρά και διάθεση ετοίμασαν οι δύο εκπ/κοί Φυσικής Αγωγής κ.κ. Οικονόμου Μαριάνθη και Τόσιου Δέσποινα. Φυσικά βοήθησαν στη διεξαγωγή τους όλοι οι εκπ/κοί μας ακι οι δύο Δ/ντές, με κύριους πρωταγωνιστές τα παιδιά μας, τις μαθήτριες και τους μαθητές μας!!!

 

Στο τέλος των εκδηλώσεων μίλησαν η Δ/ντρια του 6ου Δ.Σ. κ. Λαφάρα  Αναστασία και ο Δ/ντής του 10ου Δ.Σ. κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά και την άψογη συνεργασία του με τα δύο σχολεία, χαιρέτησαν τους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους των παιδιών και ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη.

Και να μην ξεχνάμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι πως η καλύτερη παρέα είναι ένα βιβλίο!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...