H Πυροσβεστική στην αυλή μας!

Την Παρασκευή 14 Μαΐου 2016 και ώρα 10.οο π.μ. μετά από σχετικό αίτημά μας υποδεχτήκαμε στην αυλή μας, με μεγάλη χαρά και εξαιρετικό ενδιαφέρον την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, για να μας μιλήσει για το αξιόλογο έργο που επιτελεί στη Νάουσα και στη γύρω περιοχή!

Υπεύθυνοι της ενημέρωσης ήταν ο αξιωματικός κ. Γκιόρσος Γεώργιος και ο πυροσβέστης κ. Δούτσης Γεώργιος, οι οποίοι τόνισαν την ετοιμότητα και την άρτια εκπαίδευση που διαθέτουν ως σώμα, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, όπως φωτιά, πλημμύρα, σεισμός κ.ά. Ενημέρωσαν τα παιδιά για τον αριθμό 199 άμεσης βοήθειας και την ευθύνη που όλοι οφείλουμε απέναντι στην γρήγορη ειδοποίηση.

Τα παιδιά και οι εκπ/κοί είδαν και επεξεργάστηκαν το πυροσβεστικό όχημα, τις στολές των πυροσβεστών, την εξάρτηση και τα όργανα προστασίας και πυρόσβεσης, ενώ στο τέλος έγινε χρήση πυροσβεστήρων από την Δ/ντρια και τις /τους εκπ/κούς και εικονική ρίψη νερού σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Τους ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που μας διέθεσαν και τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσαν!!!

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...