Η κοπή της βασιλόπιτας…

Με την έναρξη της νέας χρονιάς σήμερα Τρίτη 12 του Γενάρη 2016, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας τόσο στο Σύλλογο Διδασκόντων όσο και σε κάθε τάξη του σχολείου μας! Η αγωνία μικρών και μεγάλων ήταν έκδηλη αμέσως μόλις η Δ/ντρια κ. Λαφάρα Αναστασία ενημέρωσε για την επικείμενη κοπή της βασιλόπιτας.

Παραδοσιακά όλοι μας πιστεύουμε ότι ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει το «φλουρί» στη βασιλόπιτα θα έχει, πέρα από το συμβολικό δωράκι, την ευλογία και την τύχη με το μέρος τους/της για όλη τη χρονιά!

Τα δώρα για τους τυχερούς προσέφεραν ο Σύλλογος Γονέων που είναι πάντα κοντά μας αρωγός, ενώ τις βασιλόπιτες προσέφεραν  ο φούρνος της γειτονιάς κ. κ. Θανασούλης  Θέμις και Δημήτρης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που είναι πάντα δίπλα μας, χωρίς καν να τους το ζητήσουμε!

Ευχόμαστε όλοι μας να έχομε μια δημιουργική Χρονιά με υγεία, χαρές και πλούσιες συναισθηματικές στιγμές αλληλοκατανόησης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!

Οι τυχεροί ανά τάξη για φέτος είναι:

Α΄ τάξη: Σύρκος Γιώργος

Β΄ τάξη: Φειδάντσης Αλέξανδρος

Γ΄ τάξη: Σύρκος Πέτρος

Δ΄ τάξη: Ανδριώτη Ανδριάνα

Ε΄ τάξη: Καλαϊτσέβ  Αλέξανδρος

ΣΤ΄  τάξη: Κερμινιώτης Σταύρος

Για τις/τους εκπ/κούς τυχερή για το 2016 είναι η κ. Λιόλιου Ολυμπία!

…και του χρόνου λοιπόν  να είμαστε όλοι καλά να ξανακόψουμε βασιλόπιτες…

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...