Ο εορτασμός του έπους του ’40

Με μεγάλη ικανοποίηση, ενθουσιασμό και συμμετοχή από τους γονείς γιορτάστηκε στο σχολείο μας η επέτειος του ΟΧΙ και η γιορτή της σημαίας. Υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης με γενικό συντονιστή των δράσεων τον κ. Τσιαούσκογλου Νικόλαο.

Τα παιδιά, μέσα από το χρονικό του έπους με αφηγηματική ροή, τα ποιήματα, τα τραγούδια τα θεατρικά αλλά και τα βίντεο, τις γελοιογραφίες και τη μουσική επένδυση, παρουσίασαν με ρεαλιστικό τρόπο τα γεγονότα, εμπλουτίζοντάς τα με το δικό τους νεανικό και μοναδικό τρόπο.

Η Δ/ντρια που κλήθηκε να παραδώσει τη σημαία στα παιδιά που αρίστευσαν τόνισε τη σημασία που έχει η προσπάθεια και ο αγώνας για να πετύχουμε τους στόχους μας, με αξιοπρέπεια, ανθρωπισμό και αλληλοκατανόηση.

«Κάθε παιδί για μας είναι ξεχωριστό» είπε και αξίζει να επιβραβεύουμε τον αγώνα του, κατανοώντας τις διαφορετικές αφετηρίες εκκίνησης μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο αξιολόγησης. Έτσι, μετά από την παράδοση της σημαίας στα έξι παιδιά που αρίστευσαν κάλεσε όλα τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης και      τα συνεχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Τα στιγμιότυπα είναι πραγματικά πλούσια…

 

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...