Κύπελλο στους αγώνες handball …

Τη 2η θέση κατέκτησε το σχολείο μας στους αγώνες handball ανάμεσα σε όλα τα σχολεία της Νάουσας, στη γιορτή του αθλητισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος του Ζαφειράκη Νάουσας.  Οι αγώνες διήρκεσαν 3 μέρες και ο τελικός έγινε την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, στις 5.00 το απόγευμα, στο κατάμεστο από γονείς και παιδιά κλειστό γυμναστήριο Νάουσας.

Τους αγώνες παρακολούθησε και η Δ/ντρια κ. Λαφάρα μαζί με γονείς και τα παιδιά που υποστήριζαν από την κερκίδα την ομάδα του σχολείου. Ο τελικός αγώνας έγινε ανάμεσα στο 8ο Δ.Σ.  και στο 6ο Δ.Σ.  Νάουσας και μέχρι το τέλος πήγαινε πόντο πόντο, αφού και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές και ισοδύναμες, με τελικό σκορ 24-27 υπέρ του 8ου Δ.Σ. , σκορ που διαμορφώθηκε στην κυριολεξία στο τελευταίο λεπτό.

Την απονομή των τριών κυπέλλων έκαναν οι κ.κ. Δάγγας (αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Νάουσας), ο κ. Σταμάτης (πρόεδρος του Δ.Σ. Δασκάλων Νάουσας ) και η Λαφάρα (Δ/ντρια 6ου Δ.Σ. Νάουσας).

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν…

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...