H χριστουγεννιάτικη γιορτή μας …με πολλές εκπλήξεις!!!!

 

Τα παιδιά των Α΄ και Β΄ τάξεων, με εξαιρετική επιτυχία, κέφι, μπρίο και απίστευτο μεράκι, πλαισίωσαν σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας! Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις αλλά το γενικό πρόσταγμα της γιορτής είχαν η Α΄ και η Β΄ τάξη, με υπεύθυνες τις δασκάλες κ.κ. Λιόλιου Ολυμπία και Ψυρίδου Αικατερίνη.

Η γιορτή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την Διευθύντρια κ. Λαφάρα Αναστασία, που εκτός από τις ευχές ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στο σχολείο.

Με απίστευτο ταλέντο  τα παιδιά  μάς έψαλλαν θρησκευτικούς ύμνους (ΣΤ΄ τάξη)  και με τσαχπινιά μας είπαν τα Ναουσαίικα κάλαντα, μας τραγούδησαν τον μικρό τυμπανιστή -με ζωντανή μουσική, με τη βοήθεια της μαθήτριας Μαρίας Γεωργιάδου (Δ΄ τάξη), στο αρμόνιο με μεγάλη επιτυχία- και όλοι μαζί αποχαιρετήσαμε το παλιό χρόνο 2014, τραγουδώντας…

Υποδεχτήκαμε τον νέο χρόνο, τραγουδήσαμε ? παίξαμε? «Τον Τρι, το τριγωνάκι» μιλώντας για τη διαφορετικότητα (Β΄ τάξη)? και μέσα από το «Ένα αστέρι μια ευχή» (Α΄ τάξη), μοιράσαμε πολλές-πολλές και λιλιπούτειες ευχές? με πολλά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους !!!

Μασκότ της γιορτής ο μαθητής της  Γ΄ τάξης Γιάννης  Ζάχος που ως «μικρό νανάκι» μάς ενημέρωνε τραγουδιστά για το πρόγραμμα ?

Η γιορτή μας έκλεισε με μια μεγάλη έκπληξη που ξεχύθηκε ψιθυριστά από τα μικρά νανάκια σε όλη την αίθουσα! Μπήκε στα κρυφά στην σκηνή ο Άι Βασίλης, άφησε ένα γράμμα στο προσκεφάλι του κοιμισμένου παιδιού με πολλές συμβουλές και περίσσεια αγάπη? μοίρασε κέφι, ευχές και πλούσια δώρα, στην αρχή βιβλία για όλες τις τάξεις που τα παρέλαβαν οι δασκάλες και οι δάσκαλοι όλων των τάξεων, και στη συνέχεια σε όλα τα παιδιά, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που συμμετείχε έτσι ενεργά στη γιορτή μας!!

Και του χρόνου λοιπόν! Χρόνια Πολλά με υγεία χαρά ευτυχία και προκοπή από όλους μας!!!

 

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...