O Αγιασμός στο σχολείο μας…

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 το πρωί έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός με την έναρξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς, από τον πατέρα Στυλιανό Μακρή. Η αυλή του σχολείου μας ζωντάνεψε και ομόρφυνε από τις παρουσίες παιδιών, γονέων και εκπ/κών.Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Νάουσας και υπεύθυνος σε θέματα Παιδείας κ. Βράντσης Θωμάς και ο Σχολικός Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπ/σης Ν. Ημαθίας κ. Σταγιόπουλος Πέτρος.
Ο Δ/ντής του 10ου Δ.Σ. κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και της Α΄ τάξης, που έρχονται για πρώτη φορά στα σχολείο μας, έδωσε το λόγο στους δύο επισήμους για τις καθιεωρωμένες αλλά ουσιαστικές και με νόημα ευχές: όλοι μαζί, η σχολική κοινότητα και ο Δήμος, μέσα στο δύσκολο κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, να περπατήσουμε υγιείς και δημιουργικοί στο δρόμο της μόρφωσης, με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό.
Τέλος η Δ/ντρια του 6ου Δ.Σ. κ. Λαφάρα Αναστασία αφού και η ίδια με τη σειρά της ευχήθηκε τα καλύτερα σε εκπ/κούς, παιδιά και γονείς, μίλησε για τη δύσκολή οικονομική κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε. Τόνισε την ανάγκη όλοι μαζί να δείξουμε αλληλεγγύη και κατανόηση στις δυσκολίες των συνανθρώπων μας και ότι το σχολείο θα είναι αρωγός στα προβλήματα γονιών και μαθητών….

DSC04410

DSC04390

DSC04391

DSC04392

DSC04394

DSC04396

DSC04397

DSC04402

DSC04405

Σχετικά με 6dimnaou

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη δημιουργία της παρούσας ιστοσελίδας, ευελπιστεί να καλλιεργήσει μια μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας με την ευρύτερη σχολική κοινότητα, τους γονείς αλλά και τους φίλους...